Tænker du på at skulle have ny bil, så har du med stor sandsynlighed overvejet leasing, da leasing bliver mere og mere udbredt. Men hvordan finder du for eksempel billig leasing, og hvad skal du ellers tænke over, når du vælger et leasingselskab? Det kan du få svar på lige her.
1. Pris
Først og fremmest skal du tænker over pris, når du tænker over, hvilket leasingselskab du skal vælge. Det er nemlig vigtigt, at du finder leasing, som passer til det budget, som du har råd til. Der findes leasingselskaber, der udbyder billig leasing, som passer til langt de fleste budgetter, og for eksempel kan du hos BMC Leasing finde rigtig billig leasing helt ned til 1.000 kr. om måneden. Inden du vælger leasingselskab, så husk at læse alle udgifterne igennem, så du er sikker på, at dit budget kan holde til prisen.
2. Værkstedssamarbejder
Forskellige leasingselskaber har forskellige værkstedssamarbejder, og det er ikke altid, at du kan finde et værksted lige i nærheden af dig, når du vælger billig leasing. Forhør dig derfor på forhånd om, hvor service, reparationer og vedligehold af bilen foregår, så du ikke risikerer at skulle køre på tværs af landet, hvis der er noget galt med bilen. BMC Leasing har værkstedssamarbejder over hele landet, så uanset hvor du bor, er der et værksted i nærheden af dig.
3. Opsigelsesfrist
Der er altid risiko for, at der sker noget uforudset, og det betyder, at du kan blive overrasket og er pludselig nødt til at opsige din leasingaftale om billig leasing. Normalt er der i leasingbranchen helt op til 12 måneders opsigelsesfrist, men hos BMC Leasing kan du faktisk få kun 3 måneders opsigelsesfrist. Det giver dig en øget fleksibilitet, hvis der skulle ske noget uforudset, så du altid kan lægge dine udgifter om, i forhold til hvad der sker i dit liv.
4. Leasingaftalens opbygning
Der er forskel på, hvad leasingselskaber tilbyder som en del af pakken, når du vælger billig leasing, og derfor er det en god idé at læse leasingaftalen igennem på forhånd, inden du skriver under. Det er næsten en selvfølge, men ikke desto mindre er det for at sikre dig selv, så du ikke pludselig tror, at noget er en del af leasingaftalen, men at det i virkeligheden ikke er det alligevel.
5. Leasingperioden
Ligesom der er forskel på, hvordan de forskellige leasingaftaler opbygges afhængigt af leasingselskabet, er der også forskel på, hvor lang leasingperioden er. Nogle leasingselskaber tilbyder billig leasing på en periode på 2 år, mens andre tilbyder for eksempel 3 eller 4 års leasing. Det er vigtigt, at du på forhånd tænker over, hvor lang en periode du har behov for bilen, og hvor meget det vil koste dig i alt til den oplyste pris, så du kan opveje de to ting mod hinanden. Nogle steder kan du også få korttidsleasing for eksempel ned til 6 måneder, hvis du ved, at du kun skal bruge bilen i en kort periode.